Veleprodaja solarne opreme

Projektiranje i izvođenje

Građanske solarne  elektrane  za smanjenje vlastite potrošnje struje sa prodajom viška struje

Solarne elektrane za tvrtke i obrte i  apartmane sa prodajom viška struje

Autonomne otočne solarne elektrane za vikendice restorane ili bilo koja mjesta bez struje

Industrijske solarne  elektrane

Solarne elektrane za kućanstva i tvrtke – uštede električne energije, grijanja i tople vode

S obzirom na situaciju u koju smo dovedeni odlukom države o prestanku subvencioniranja proizvodnje i prodaje električne energije za građane i tvrtke, želimo Vam približiti mogućnosti i stvarne podatke proizvodnje solarnih elektrana zbog mnoštva informacija kojima se sprečava razvoj i primjena solarnih elektrana za obične građane i dovodi u nedoumicu oko ulaganja u ovakve projekte.

Sve informacije koje će biti objavljene su iz stvarnog rada solarnih elektrana i sa realnim podacima proizvodnje do kojih smo došli na bazi već instaliranih elektrana u radu i ostvarenim uštedama.

Zanimljivo je što je moguće primjeniti solarne elektrane na postojećim sustavima grijanja tople vode (električnim bojlerima), kao i centralnom grijanju jednostavnim dodavanjem cijevnih električnih grijača na postojeće centralno grijanje bez obzira koji energent koristi. Jako reklamirane uštede prelaskom na pelete nisu pokazali ogromne rezultate na uštedi i dalje morate kupovati pelete svaku godinu za razliku od fotonaponskih panela – solarne elektrane koju jednom instalirate i sunce daje besplatnu energiju cijelu godinu.

Također ćemo dati primjer korištenja veče autonomne – hybridne solarne elektrane u kombinaciji sa agregatom na Kornatima koja opskrbljuje restoran kompletnom energijom 20 sati dnevno a agregat se koristi samo u špici posla, čime su ostvarene uštede na gorivu i isplativost u samo dvije i pol godine.

Nove tehnologije

S obzirom na nove tehnologije u proizvodnji solarnih panela, smanjenje cijena baterija za hibridne systeme TESLA baterije moguće je ostvariti uštede tijekom 24 sata. Uz modernu tehnologiju nadzora energije kuće –ureda ili tvrtke u realnom vremenu predstavit ćemo Vam i nove uređaje SMAPPEE – SMART HOME POWER ENERGY MANAGEMENT uređaje koje svaki sam može postaviti u svojoj kući bez prespajanja električne instalacije i bez odvijača i kliješta a dobvate vlastiti centar za nadzor upravljane i menadžment električnom energijom na Vašem objektu.

S besplatnom aplikacijom otvaraju se mogućnosti o kojima ste dosad samo sanjali jer su stvarčice toliko pametne da prepoznaju Vaše uređaje po frekvencijskom kodu prilikom uključenja i možete im dodijeliti ime (frižider, TV, Bojler, usisavač, klima itd) dobiti podatke u svakom trenutku o potrošnji i vremenu radu određenog uređaja u tabličnom prikazu na Vašem android telefonu, tabletu ili računalu.

Uređaj se povezuje žičano ili bežično na kućnu mrežu i preko interneta je dostupan u svakom trenutku. Hep očitava samo ukupno stanje brojila, SMAPPE može sve, Samo isključenjem uređaja koji su stalno uključeni Always on, TV, receiveri i drugo mogu se ostvariti uštede na godišnjoj razini povrata investicije u SMAPPEE. Sam stvarni nadzor nad potrošnjom struje je nešto što muči sve više naših građana i poduzetnika zato je tu SMAPPE jer na ovaj način možete utjecati na potrošnju jer imate informaciju u svakom trenu o svakom uređaju u kući. Uz to ima i opciju za solarnu elektranu priključenu na kuću i pametne utičnice koje se mogu programirati i uključivati i isključivati uređaje prema potrebi čime ostvarujemo dodatne uštede.

SIP Struja iz Prirode d.o.o. © Copyright 2017. IT / SEO optimizacija inStranica