• +385 1 2995 686
  • Jadarska 14 10040 Zagreb HR
  • Radno vrijeme od 8.00-17.00h

O FNE Zelene Remete nam govori dipl.ing. Igor Klarić, čija je tvrtka »KLEX« investitor solarne (fotonaponske) elektrane »Zelene Remete«. Ona je sagrađena na obiteljskoj kući na Veselišću, površine 80 m². Postupak za ishođenje rješenja o uvjetima građenja potrajao je skoro godinu dana. Toliko je trebalo za ishođenje svih dokumenata. Uz to nakon priključenja potrebno je osigurati još nekoliko dokumenata. Zanimljivo je da je, s obzirom na ishođene potrebne dozvole za gradnju i prodaju struje, investitor uspio dobiti subvencionirani kredit Grada Zagreba za obnovljive izvore energije realiziran kod Zagrebačke banke. Kredit je odobren s počekom i kamatnom stopom od 3.4%.Projekt je započet u lipnju 2010. a sada je (ljeto 2012.) u završnoj fazi probnog rada.

Struja iz prirode d.o.o. je izvođač i voditelj projekta za izradu potrebnih dokumenata i elaborata te ishođenje potrebnih ugovora i dozvola (MINGORP, HEP, HERA, HROTE) za izgradnju fotonaponske elektrane Zelene Remete (FNE Zelene Remete).

SIP Struja iz Prirode d.o.o. © Copyright 2017. solarne elektrane ugradnja i instalacija fotonaponskih sustava, solarni paneli prodaja i cijena solarnih panela za struju. Email: info@strujaizprirode.com