• +385 1 2995 686
  • Jadarska 14 10040 Zagreb HR
  • Radno vrijeme od 8.00-17.00h

"SolarnaSolarna elektrana snage 2,15 kWp za smanjenje potrošnje u kućanstvu. Elektrana je izvedena na privat nom objektu u cilju smanjenja potrošnje električne energije bez subvencija. Predviđena godišnja proizvodnja ove elektrane je 3.500 kWh sati čime će ostvariti uštedu od 4,000,-kn na godišnjoj razini. Elektrana nije u sustavu HROTE-a niti drugih državnih agencija i kao takva predstavlja model za energetsku učinkovitost i uštede u kućanstvu. Povrat investicije u ovakvu elektranu predviđen je u roku od 7 godina.

Efikasnost ovakvih elektrana ovisi o lokaciji i uvjetima usmjerenosti krovišta prema jugu, tako da se povrat i bez subvencija može ostvariti za 6 ili 7 godina na kontinentu a na Jadranu i dosta kraće s obzirom na broj sunčanih dana. Fotonaponska elektrana je izvedena na ravnom krovu stambenog objekta s fotonaponskim panelima Japanskog proizvođača Solar Frontier u CIS tehnologiji te SMA jednofaznim pretvaračem snage 2,5 kW.

SIP Struja iz Prirode d.o.o. © Copyright 2017. solarne elektrane ugradnja i instalacija fotonaponskih sustava, solarni paneli prodaja i cijena solarnih panela za struju. Email: info@strujaizprirode.com