• +385 1 2995 686
  • Jadarska 14 10040 Zagreb HR
  • Radno vrijeme od 8.00-17.00h
Prodaja solarne opreme

Veleprodaja solarne opreme

Projektiranje i izvođenje solarne elektrane

Projektiranje i izvođenje

Građanske solarne elektrane

Građanske solarne  elektrane  za smanjenje vlastite potrošnje struje sa prodajom viška struje

Solarne elektrane za tvrtke i obrte

Solarne elektrane za tvrtke i obrte i  apartmane sa prodajom viška struje

Autonomne otočne solarne elektrane

Autonomne otočne solarne elektrane za vikendice restorane ili bilo koja mjesta bez struje

Industrijske solarne elektrane

Industrijske solarne  elektrane

Solarne elektrane za kućanstva i tvrtke – uštede električne energije, grijanja i tople vode

S obzirom na situaciju u koju smo dovedeni odlukom države o prestanku subvencioniranja proizvodnje i prodaje električne energije za građane i tvrtke, želimo Vam približiti mogućnosti i stvarne podatke proizvodnje solarnih elektrana zbog mnoštva informacija kojima se sprečava razvoj i primjena solarnih elektrana za obične građane i dovodi u nedoumicu oko ulaganja u ovakve projekte.

Sve informacije koje će biti objavljene su iz stvarnog rada solarnih elektrana i sa realnim podacima proizvodnje do kojih smo došli na bazi već instaliranih elektrana u radu i ostvarenim uštedama.

Zanimljivo je što je moguće primjeniti solarne elektrane na postojećim sustavima grijanja tople vode (električnim bojlerima), kao i centralnom grijanju jednostavnim dodavanjem cijevnih električnih grijača na postojeće centralno grijanje bez obzira koji energent koristi. Jako reklamirane uštede prelaskom na pelete nisu pokazali ogromne rezultate na uštedi i dalje morate kupovati pelete svaku godinu za razliku od fotonaponskih panela – solarne elektrane koju jednom instalirate i sunce daje besplatnu energiju cijelu godinu.

Također ćemo dati primjer korištenja veče autonomne – hybridne solarne elektrane u kombinaciji sa agregatom na Kornatima koja opskrbljuje restoran kompletnom energijom 20 sati dnevno a agregat se koristi samo u špici posla, čime su ostvarene uštede na gorivu i isplativost u samo dvije i pol godine.

Nove tehnologije

S obzirom na nove tehnologije u proizvodnji solarnih panela, smanjenje cijena baterija za hibridne systeme TESLA baterije moguće je ostvariti uštede tijekom 24 sata. Uz modernu tehnologiju nadzora energije kuće –ureda ili tvrtke u realnom vremenu predstavit ćemo Vam i nove uređaje SMAPPEE – SMART HOME POWER ENERGY MANAGEMENT uređaje koje svaki sam može postaviti u svojoj kući bez prespajanja električne instalacije i bez odvijača i kliješta a dobvate vlastiti centar za nadzor upravljane i menadžment električnom energijom na Vašem objektu.

S besplatnom aplikacijom otvaraju se mogućnosti o kojima ste dosad samo sanjali jer su stvarčice toliko pametne da prepoznaju Vaše uređaje po frekvencijskom kodu prilikom uključenja i možete im dodijeliti ime (frižider, TV, Bojler, usisavač, klima itd) dobiti podatke u svakom trenutku o potrošnji i vremenu radu određenog uređaja u tabličnom prikazu na Vašem android telefonu, tabletu ili računalu.

Uređaj se povezuje žičano ili bežično na kućnu mrežu i preko interneta je dostupan u svakom trenutku. Hep očitava samo ukupno stanje brojila, SMAPPE može sve, Samo isključenjem uređaja koji su stalno uključeni Always on, TV, receiveri i drugo mogu se ostvariti uštede na godišnjoj razini povrata investicije u SMAPPEE. Sam stvarni nadzor nad potrošnjom struje je nešto što muči sve više naših građana i poduzetnika zato je tu SMAPPE jer na ovaj način možete utjecati na potrošnju jer imate informaciju u svakom trenu o svakom uređaju u kući. Uz to ima i opciju za solarnu elektranu priključenu na kuću i pametne utičnice koje se mogu programirati i uključivati i isključivati uređaje prema potrebi čime ostvarujemo dodatne uštede.

SIP Struja iz Prirode d.o.o. © Copyright 2017. solarne elektrane ugradnja i instalacija fotonaponskih sustava, solarni paneli prodaja i cijena solarnih panela za struju. Email: info@strujaizprirode.com