• +385 1 2995 686
  • Jadarska 14 10040 Zagreb HR
  • Radno vrijeme od 8.00-17.00h
Solarni paneli cijena i isplativost solarne elektrane kada je cijena solarnih panela vrlo povaljna. Instalacija solarnih panela kao potrebna solarna elektrana 10KW cijena s pdv-om. Solarni paneli za struju cijena solarnih panela nakon izgradnje solarnog sustava za proizvodnju stuje.. Kompletna analiza isplativosti solarnog sustava, proizvodnja struje putem solarnih panala cijena. Solarni paneli i solarni sistemi za proizvodnju besplatne struje iz sunčeve svjetlosti. Postavljanje solarnih panela na krov jer besplatna energija jednako zelena energija i profesionalna po europskim standardima ugradnja solarnih panela. Ukupna cijena ugradnje solarnih panela isplativa je već nakon 8 godina od instalacija solarne elektrane za kvalitetno postavljanje solarnih panela. Proizvodnja besplatne struje putem solarnih sustava za prodaju u mrežu ovisi o površini krova na koji se postavljaju solarni paneli.

Analiza isplativosti solarne elektrane za smanjenje vlastite potrošnje

Pokazatelji na tržištu obnovljivih izvora energije ukazali su na potrebu proširenja ovom djelatnošću. Sa sve većim zahtjevima za eko energijom i uštedom kao i povoljnijim cijenama ove opreme koja postaje sve pristupačnija običnom potrošaču razvijamo i velike sustave solarnih elektrana u suradnji sa stranim partnerima. U ponudi imamo i kompletne sustave za različite potrebe.

Nove promjene pravilnika za obnovljive izvore energije

Konačno smo dočekali i nove tarife koje su na snazi kao i novi pravilnik o stjecanju statusa povlaštenog proizvođača koji je također službeno stupio na snagu Tarife su smanjene i dovedene na razinu prema objašnjenju državnih službi da država nema interesa poticati solarne elektrane jer ne generiraju radna mjesta.

Naše razmišljanje je drugačije i s obzirom na nove uvjete oformili smo nove projekte kojima omogućavamo smanjenje utroška električne energije u kućanstvu i tvrtkama, bez kompliciranog postupka propisanog sa državom bez HERE i HROTE . Postupak je jednostavan i provjeren u praksi. Investiranjem u solarnu elektranu za vlastite potrebe moguće je ostvariti uštedu i do 90% na mjesečnom računu za struju. Također se otvara mogućnost prodaje viškova struje po 0,50 kn/kWh sa mogućnošću obračuna na godišnjemj, polugodišnjem ili mjesečnom periodu.

Smanjite trošak električne energije u Vašem kućanstvu ili tvrtki instalacijom solarne elektrane.

  • BEZ PAPIROLOGIJE I DRŽAVNE ADMINISTRACIJE
  • DO UŠTEDE PREKO 90% VAŠEG RAČUNA ZA STRUJU
  • SOLARNE ELEKTRANE VEĆ OD 18.000 KN

Uložite novac u solarnu elektranu bez kompliciranog državnog postupka i smanjite Vaš račun za struju. Povrat investicije osiguran u 7-9 godina bez HROTE ugovora.

sip solarne elektrane vraćaju uloženi novac bez obzira na poticaje. Rok izrade solarne elektrane 2 do 10 dana ovisno veličini elektrane.

Solarna elektrana Zagreb III
Solarna elektrana Zagreb III

Primjer izračuna povrata investicije, za kućanstvo koje troši 700-800 kn mjesečno na trošak električne energije. Solarna elektrana snage 4 kWp smanjuje mjesečni trošak na 200 kn. Ostvarena ušteda na godišnjoj razini 6.000 do 7.200 kn. Investicija od 54.000 kn vraća se za 7-9 godina na kontinentu na jadranskoj obali i do 20% brže. Dostavite vaš godišnji utrošak električne energije kako bi mogli proračunati odgovarajuću snagu solarne elektrane prema Vašem računu za struju. Prema izračunu Vaš ulog u solarnu elektranu može biti i manji. Posebno zanimljivo za tvrtke koje rade po danu i plaćaju industrijsku struju, ugradnjom solarne elektrane osiguravaju izravnu uštedu, ulažu sredstva tvrtke koja se amortiziraju i nakon perioda povrata investicije ostaje im čista dobit od smanjenog računa za struju. Matematika je vrlo jednostavna s obzirom da je cijena struje sa PDV-om mrežarinom i ostalim pristojbama 1,18 kuna provjerite na Vašem računu. Smanjenjem količine potrošene električne energije smanjujete i troškove mrežarine, pdv-a i ostalih pristojbi, kompenzirate kWh za kWh uz to tvrtkama i obrtima se smanjuje trošak snage i jalove energije bez kompenzatora.

Zamislite slobodu od Vašeg opskrbljivača strujom.

Sa SIP solarnom elektranom možete kontrolirati Vaše buduće račune za struju, također čete imati energiju proizvedenu iz čistog, prirodnog obnovljivog izvora energije bez ikakvog zagađenja okoliša. Solarna energija se može koristiti u razne svrhe-grijanje, svjetlo, mehaničku energiju i električnu energiju jednako kao i energija koju dobijate iz mreže.

Zaustavite Vaše brojilo,smanjite ili eliminirajte troškove električne energije

SIP solarne elektrane kontrolirano proizvode električnu energiju i upravljaju sa proizvodnjom prema konzumu vlastite potrošnje na objektu. Nema predaje energije iza brojila čime se zadržavamo na instalaciji kupca, prema pravilima HEP-a. Mogućnost je vlasnika elektrane da zatraži prethodnu elektro-suglasnost HEP-a za kupca sa vlastitom elektranom kako bi se zadovoljili svi potrebni tehnički uvjeti za spajanje elektrane koje propiše HEP, ukoliko želi prodavati sporadične viškove energije. Tvrtka SIP odrađuje po potrebi projektiranje te kompletan upravni postupak sa HEP-ODS-om za dobivanje uporabne dozvole.

Prirodna, čista električna energija:

Sa solarnim sustavom ne zagađujete okoliš niti stvarate globalno zatopljenje.( Godišnje solarna elektrana snage 5kWp za prosječno domaćinstvo smanji 4.500 kg ugljena da bude iskopan i spriječi 10.000 kg CO2 da uđu u atmosferu, smanji potrebe za utroškom vode u procesima za 28.500 litara, i čuva atmosferu od sumpornog dioksida, dušikovog oksida,žive i drugih elementa koji zagađuju atmosferu.

30 godina! Očekivani životni vijek Vaših solarnih panela.

Struja iz prirode razmišlja o Vašim potrebama za energijom i ekološkom proizvodnjom te utjecaju na okoliš iskoristite sunce kao neizmjeran besplatan izvor energije.

Krediti AMEX, DINERS i MASTERCARD do 36 rata za Vašu solarnu elektranu!

kreditne-kartice

Smanjite Hrvatsku ovisnost o uvoznim energetima.

SIP Struja iz Prirode d.o.o. © Copyright 2017. solarne elektrane ugradnja i instalacija fotonaponskih sustava, solarni paneli prodaja i cijena solarnih panela za struju. Email: info@strujaizprirode.com